Un român a vândut cel mai scump porumbel din LUME! Vezi câţi bani a incasat!

Cel mai scump porumbel din lume a fost vândut de un român! Columbofilul a vândut un porumbel cu nu mai puţin de 500.000 de euro! Este cel mai mare preţ care a fost plătit vreodată pentru un porumbel!

Daniel Bucaciuc, în vârstă 41 de ani, născut în localitatea Ipotești din județul Suceava, are o pasiune pentru porumbei de mic copil. Suceveanul s-a mutat de 20 de ani în Belgia, unde are o firmă de construcții, dar în paralel a continuat să fie pasionat de porumbei, deși nu s-a gândit, la început, să scoată bani din asta

Recent, scrie SuceavaNews, el a reușit să-i învingă chiar și pe belgieni, renumiți pentru creșterea porumbeilor, și a vândut cel mai scump porumbel cu suma de 500.000 de euro, printr-o agenție de profil din Belgia.

„Sunt mai mulți porumbei care sunt vânduți la sume de 400.000, 300.000 și uite că al meu a ajuns acum la 500.000. Este record pentru Belgia și nu numai pentru că nu s-a vândut nicăieri un porumbel cu o sumă așa mare. Ba chiar porumbelul meu a fost mai scump, dar suma mea este 500.000 pentru că agenția care l-a vândut și-a luat comisionul. Agenția are clienți în China și așa l-am dat”, a declarat, pentru sursa citată, Daniel Bucaciuc.

Daniel, tată a patru copii, duce o viață liniștită în Belgia, dar adoră să vină cu familia în țara natală, fiind mândru că este român.

„Sunt foarte mulțumit pentru că sunt român și sunt într-o țară străină și am reușit să pot bate recordul în Belgia, unde aici, pentru ei este ceva….cum sunt lalele pentru olandezi, așa sunt porumbeii pentru belgieni. E o elită foarte renumită, sunt foarte mulți columbofili, foarte mulți bani se fac pe chestia asta cu porumbeii. Nu-i prima oară, am mai câștigat mai multe concursuri, dar niciodată așa mult”, a mai spus suceveanul