Columbodrom Superstar

Conditii de participare

– Primirea porumbeilor se va face in perioada: 15 februarie – 1 mai 2017
– Porumbeii trebuie sa fie sanatosi si vaccinati impotriva paramixovirozei cu cel putin 2 saptamani inainte de aducerea in columbodrom.

– Porumbeii trebuie sa fie insotiti de pedigree si de taloane.
– Taxa de participare este de  60 euro / porumbel

– Numarul de porumbei care pot fi adusi de un crescator  este nelimitat, iar la fiecare 5 porumbei inscrisi vor putea inscrie inca 1  GRATIS (5+1)

In cazul in care un porumbel se pierde si nu este imbarcat la primul antrenament, taxa de participare va fi gratis urmatorul sezon. Imbarcarea pentru Hot Spot 1 va fi efectuata de catre o comisie neutra si supervizata de orice participant care doreste sa asiste.

– Lista cu porumbeii neplatiti va fi publicata cu 3 zile inainte de primul antrenament, din acest moment putand fi activati de catre orice alta persoana. Eventualele premii castigate vor fi inmanate persoanei care a activat porumbelul, insa porumbelul va concura sub numele crescatorului initial (cel care a inscris porumbelul). Porumbeii care nu se vor activa, nu vor mai fi angajati in niciun concurs si devin proprietatea organizatorilor!

–  Clasamentul AS se va genera automat de catre Softul programului TauRis insumand vitezele de la fiecare etapa. Clasamentul As se intocmeste pentru porumbeii sositi in prima si a doua zi la finala.

– Porumbeii sositi din Finala vor fi vanduti prin licitatie on-line la o data ulterioara etapei derby, 50% din pretul obtinut va merge catre proprietar dupa deducerea cheltuielilor aferente licitatiei si 50% catre organizatori.

–  Proprietarii care nu trimit pedgree pana la data finalei, nu vor beneficia de 50 % din pretul obtinut la licitatie.

– Porumbeii care nu s-au vandut pot fi cumparati de proprietari contra sumei de 100 RON,   in termen de 3 zile dupa licitatie. Dupa 3 zile intra in posesia columbodromului.

– În cazuri de forta majora (ex: epidemii,gripa aviara, vreme rea), organizatorii Columbodromului SuperStar îsi rezerva dreptul de a modifica programul de antrenamente si concursuri, inclusiv data si distanta de la care se va desfasura etapa finala.

 

E-mail: columbodromsuperstar@gmail.com